Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Home  >  Wij komen bij u langs

Onze unieke service: Wij komen bij u langs!

Werkwijze voor particulieren en bedrijven

Indien u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer, parketvloer, sisal tapijt, wol tapijt, synthetisch tapijt of raambekleding, bent u bij de mobiele interieurwinkel aan het juiste adres. Via het gewenste product kunt u het contactformulier invullen. Zo hebben wij direct u gegevens, waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Thuis of op locatie. Deze werkwijze is voor particulieren en bedrijven gelijk.

aan huis stalen cor 2.jpg

Specialiteit van ons is vrijwel ieder product!

De Mobiele Interieurwinkel is voornamelijk gespecialiseerd in natuurtapijt. U kunt hierbij denken aan: Sisal tapijt, wol tapijt en zeegras tapijt. Dit kan kamerbreed geleverd worden, maar ook als vloerkleed. Uiteraard hebben wij de nodige kennis van de overige vloer- en raambekleding. Pvc vloeren, parketvloeren, synthetisch tapijt, projecttapijt, kunstgras en raambekleding worden met hetzelfde vakmanschap geleverd en gestoffeerd.  

Afspraak bij u thuis

De Mobiele Interieurwinkel geeft van ieder product een deskundig advies, thuis of op locatie. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, winkels, showrooms, zorginstellingen, restaurants, hotels, horeca, etc.
Deze service bieden wij door heel Nederland. Uw woonplaats is voor ons geen belemmering. Wij leveren service van Groningen tot Maastricht!  

Maak gewoon eens een afspraak! Wij geven u geheel vrijblijvend advies met bijpassende voordelige prijzen. 

Interieuradviseur: Marcel Eenkhoorn
Gevestigd in: Genemuiden
Telefoon: 038-2600108 
E-mail: info(at)demobieleinterieurwinkel(dot)nl