Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Traplopers

Home  >  synthetisch  >  Traplopers

Traploper op maat

U kunt bij ons zelf een traploper samenstellen die helemaal aan uw wensen voldoet. De uitstraling van een traploper wordt niet alleen door de kleur bepaalt, maar ook door de gebruikte materialen. 
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen met een prijsindicatie of een afspraak maken om gebruik te maken van onze gratis stalen service, wij komen dan op afspraak bij u langs om onze collectie te tonen en advies te geven. Wij leveren en monteren traploper op maat van alle topmerken zoals; Louis de Poortere, Besouw tapijt, Jabo tapijt en overige merken. 

Materialen

Wij hebben een grote collectie traplopers van natuurlijke materialen, zoals wol, sisal en zeegras. Dit zijn duurzame kwaliteitsproducten, die een lange levensduur hebben en prettig zijn in gebruik. Door de ruime keus is er voor elke situatie een gepaste oplossing.

Roede's en band

Een moderne uistraling geven de bijpassende roedes van nikkel\glans. Alle roedes worden vastgezet met knologen. De traploper wordt vooraf voorzien van traptrede kussens.

Er is een ruime keuze uit de mogelijkheden voor het band waarmee de traploper wordt afgewerkt voor een harmonieus geheel met de rest van uw interieur.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis uw eigen traploper uitzoeken of een vloerkleed op maat samenstellen dan kan.. Wij komen geheel vrijblijvend op locatie om u een deskundig advies te geven en om alle natuurlijke en synthetische producten en mogelijkheden te tonen met bijpassende soorten band. 

Uniek dus om thuis u eigen traploper uit te zoeken..!