Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Tapijt Tegels

Home  >  synthetisch  >  Tapijt Tegels

Project Tapijt tegels 

Creeër je eigen vloer voor iedere ruimte in huis: modern, praktisch en makkelijker dan kamerbreed tapijt! Tapijttegels zijn de ideale uitkomst voor lastige ruimte`s of grote projecten op de 10 verdieping. maar niet alleen voor de zakelijke markt ideaal ook voor uw huis is het makkelijk. Een vlek in de tegel en die wil er na reinigen niet meer uit? Vervang hem gewoon door een nieuwe tegel!

Waarom Desso tapijt?

Omdat Desso vloerbedekking staat voor kwaliteit van de bovenste plank. Desso tapijt is modern in vele structuren en inspirerende kwaliteiten te verkrijgen en in elke branche toepasbaar. Desso tapijt heeft een lange levensduur en word gemaakt van de beste kwaliteit garens die te verkrijgen zijn zelfs heeft Desso de alom bekende Airmaster ontwikkeld waardoor het tapijt 70% meer stof vasthoud en wat erg gewenst is op vele werkplekken, winkels en zorginstellingen.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Omdat wij de gehele collectie van zowel tapijt als tapijttegels op locatie kunnen tonen en u daarmee willen adviseren om de juiste keuze te maken. Maak een vrijblijvende afspraak en u zult beleven en instemmen dat advies op locatie leidt tot de beste keus!