Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

synthetisch

Home  >  synthetisch

Synthetisch – productinformatie van zachte vloeren 

Een gezonder binnenklimaat

Twee derde van ons leven brengen we binnenshuis door. De kwaliteit van het binnenklimaat is daarom zeer belangrijk en bepalend voor onze gezondheid. Wat voor velen onbekend is, is dat er veel kleine stofdeeltjes rondzweven die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Deze stofdeeltjes zijn echter onzichtbaar voor ons. Via de luchtwegen komen ze direct in de longen en verhogen de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De hoeveelheid stofdeeltjes is echter in veel mindere mate aanwezig in een ruime met zachte vloerbedekking. Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit en vermindering van gezondheidsrisico’s.

Ons tapijt zorgt voor een gezonder binnenklimaat

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven fijne stofdeeltjes opdwarrelen bij elke beweging en luchtstroom. Zachte vloerbedekking is in staat om deze fijne deeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Hierdoor komen er veel minder fijne stofdeeltjes in de luchtwegen terecht. Uit onderzoek* blijkt dat dit verschil kan oplopen tot wel 50% minder stofdeeltjes bij zachte vloerbedekking, in plaats van een harde vloer.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Bij de Mobiele Interieurwinkel hebben wij verschillende collecties met synthetische producten. Wij verkopen merken als: Desso, Parade, Bonaparte, Jabo, Hamat, Gelasta, Edel, etc. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs voor een deskundig advies. Ook kunt u zelf uw eigen tapijt uitzoeken of vloerkleed samenstellen. Dit kan thuis of op locatie.
Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar deze unieke manier van tapijt uitzoeken met deskundig advies! 

 

* Bron: onderzoek uitgevoerd door de Duitse Allergie- en Astmabond e.V. in 2005.