Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Plissegordijnen

Home  >  Raambekleding  >  Plissegordijnen

Plissé gordijnen op maar gemaakt!

Plissé komt oorspronkelijk uit het Frans en betekent geplooid. De stof van een plissé gordijn kenmerkt zich dan ook door de plooien die in een zig/zag zijn gevouwen en gestreken. Dat maakt een plissé gordijn tot een strak en tegelijkertijd elegant raamdecoratie product dat de ruimte sfeervol tot leven laat komen. Met plissé-gordijnen kan men spelen met licht, vormen en kleuren.

Plissé gordijnen modellen

Natuurlijk is een plissé-gordijn eigenlijk slechts een gestroomlijnd profielsysteem met daartussen een geplooid doek. Toch zijn er verschillende modellen plissé-gordijnen, dit heeft te maken met het type raam waarvoor het plissé-gordijn geschikt is. Voor ieder raam is het mogelijk om een plissé gordijn te plaatsen: rechthoekige ramen, draai-kiep ramen en zelfs dakramen, alles is mogelijk.

Plissé bedieningssysteem

Een plissé-gordijn wordt met een ketting bediend. Voordeel van dit systeem is dat het gordijn op elke gewenste hoogte kan worden 'vastgezet', het zogenaamde top-down systeem. Maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om het bovenste of onderste gedeelte van de raam vrij te laten. De kettingbediening voor de plissé heeft een aantal varianten: een koordremmechanisme, een monocontrol ketting, stang/handbediening en voor het ultieme bedieningscomfort (of bijvoorbeeld voor hoger geplaatste plissé) is er een gemotoriseerde sturing zeer handig. 

Voordelen van plissegordijn op maat?

  • Advies aan huis of op locatie voor de beste keus! 
  • Grote kleuren en design collectie
  • Goede prijs-kwaliteitsproduct
  • Gratis montage
  • Productie in Nederland
  • Wasbaar en reinigbaar
  • Korte levertijd (10 werkdagen)

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Wilt u advies op locatie en thuis de juiste plisségordijnen uitkiezen met bijhorende interieur en lichtinval? Daarom moet u zijn bij De Mobiele Interieurwinkel omdat wij vrijblijvend de beste kwaliteit bij uw thuis willen tonen. Wij geven ook een deskundig advies om de juiste keuze te maken. Maak een vrijblijvende afspraak!