Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Zeegras

Home  >  Natuur Tapijt  >  Zeegras

Zeegras tapijt | Zeegras vloerbedekking 

Zeegras tapijt is een bijzonder tapijt en heeft verschillende structuren zoals getoond. Zeegras tapijt is een sterk en slijtvast product wat goed tegen een stootje kan. Ook heeft het op zijn tijd wel iets vocht nodig dit kan toegebracht worden door middel van een planten spuit. Zeegras tapijt is gemaakt van biezen stengels die groeien in zoet water gedeelten in vele verschillende delen van de wereld. Zeegras tapijt komt dus voort uit een plant deze plant word uit het water gehaald om te drogen op het land zodat de stengel sterk stevig blijft. Daarna word het gesponnen tot de tapijten die wij leveren en stofferen. 

Waarom zeegras tapijt?

Puur natuurtapijt is weer helemaal hot in de interieurwereld. Zeegras tapijt geeft weer warmte aan uw interieur en geeft een heerlijke gevoel met een ecologische gedachte. Zeegras vloerbedekking is tevens zeer slijtvast en zo kan u jaren genieten van dit prachtige natuurlijke tapijt. Tevens is een zeegras vloerkleed op maat ook goed geschikt voor ieder interieur. Graag uw eigen zeegras vloerkleed samenstellen? dat kan tijdens een bezoek aan huis.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis uw eigen zeegras tapijt uitzoeken als kamerbreed tapijt voor in uw woonkamer of slaapkamer? Wij van De Mobiele Interieurwinkel komen geheel vrijblijvend op advies bij u thuis om alles kwaliteiten zeegras te tonen voor zowel kamerbreed tapijt als zeegras vloerkleed op maat!

Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke service om thuis uw eigen tapijt uit te zoeken..!