Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Wol

Home  >  Natuur Tapijt  >  Wol

Wol tapijt | Wol vloerbedekking

Wol tapijt heeft vele voordelen ten opzicht van alle andere tapijten en natuurtapijt. Wol tapijt is zacht en behaaglijk aan de voeten en geeft binnen ieder interieur een vriendelijke uitstraling. Wol vloerbedekking is ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer, trappen en of als vloerkleed op maat. Wol is herstellend van afdrukken in het tapijt. 

Waarom wol tapijt?

Wol tapijt geeft warmte en is isolerend. Wol tapijt zuivert zicht zelf weer schoon en vlekken slijten er na verloop van tijd weer uit. Wol tapijt is een uniek tapijt met een herstellend vermogen wat vele andere tapijten niet hebben.
Ook als vloerkleed is de wol tapijt goed geschikt. U kunt uw karpet van diverse wol tapijten ook afwerken met verschillende soorten band zoals; Katoenband, lederband, linnenband en suèdeband.  

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis uw eigen wol tapijt uitzoeken of een vloerkleed op maat samenstellen dan kan.. Wij komen geheel vrijblijvend op locatie om u een deskundig advies te geven en om alle natuurlijke producten te tonen zoals de diverse wol kwaliteiten. Uniek dus om thuis een wol karpet of nieuw slaapkamer tapijt uit te zoeken..!
Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke manier van tapijt uitzoeken met een deskundig advies!