Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Sisal

Home  >  Natuur Tapijt  >  Sisal

Sisal Tapijt | Sisal vloerbedekking 

Natuurtapijt sisal is weer helemaal in opkomst al enige jaren is De Mobiele Interieurwinkel de enige specialist op gebied van sisal tapijt. Wij zijn als meer dan 7 jaar de specialist in adviseren, leveren en stofferen van sisal vloerbedekking. Sisal tapijt kent een lange levensduur en geeft warmte en sfeer binnen uw interieur. Sisal vloerbedekking is leverbaar in vele verschillende structuren en kleuren en allemaal kamerbreed 400 cm (uniek is dat wij 1 kwaliteit in 4 kleuren op 500 cm breed leveren en stofferen). Sisal tapijt is zeer sterk, slijtvast en geluiddempend. Sisal tapijt is vrijwel overal toepasbaar zoals in de woonkamer, slaapkamer, trappen, vloerkleed en licht project gebruik.

Milieubewust wonen op natuur? Sisal tapijt is dan uw ideale slijtvaste, ecologische vloerbedekking!

Met een vloerbedekking van Sisal haal je het beste van de natuur in huis. Sisal is een 100% natuurlijk materiaal en volledig biologisch afbreekbaar. Het is erg slijtvast en verkrijgbaar in diverse natuurtinten en moderne weefpatronen. Door zijn natuurlijke ademende eigenschappen is sisal wel wat vlekgevoelig en moet je goed oppassen dat het niet te vochtig wordt.

SISAL: VEZEL VAN DE AGAVE PLANT

Sisal tapijt wordt gemaakt van vezels van de Agave plant (Agave Sisalana en andere Agave soorten). Deze stevige plant met grote vlezige bladeren groeit vooral in Zuid-Amerika,  Afrika, India, Mexico en Azië.  Vroeger werd er hoofdzakelijk touw van de stevige vezels gemaakt maar met de huidige moderne weeftechnieken maakt men er ook matten en vloerbedekking van.

*De vezel is genoemd naar het Mexicaanse havenstadje Sisal, van waaruit de meeste sisal werd geëxporteerd. De naam van het plaatsje komt van het Maya 'siísil', hetgeen 'vochtigheid' betekent.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis op locatie uw eigen sisal tapijt uitzoeken of een vloerkleed op maat samenstellen dan kan.. Wij komen geheel vrijblijvend op locatie om u een deskundig advies te geven en om alle natuurlijke producten te tonen zoals deze sisal kwaliteit. Uniek dus om thuis een sisal karpet of nieuwe slaapkamer tapijt uit te zoeken..!

Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke manier van tapijt uitzoeken met een deskundig advies!