Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Kokosmat

Home  >  Natuur Tapijt  >  Kokosmat

Kokos matten Kokos deurmat 

Kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenzijde van de kokosnoot. Het voordeel is dat deze vezels geluiddempend zijn en schimmel- en rotbestendig zijn.

Van geweven kokosmatten in 1925 naar kokos deurmatten met een snijvaste rug via de moderne water-snij-techniek . Door innovaties in de zgn. Biotapmattenlijn zijn de huidige kokosmatten ontwikkeld uit 100 % natuurlijke grondstoffen die uiterst milieuvriendelijk zijn.

Het hele productieproces van deze matten is dan ook klimaatneutraal.   gpic_1       dikte kokosmatten

 

Kokosmatten zijn robuust, toepasbaar in vele interieurstijlen en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden. Zo leveren wij kokos deurmatten van basismatten voor licht huishoudelijk gebruik tot zware projectmatten .

Kokosmatten zijn geschikt voor binnen en buiten en worden in een vaste maat geleverd of vanaf rol in 80, 100, 120 of 200 cm breed en zijn leverbaar in 17, 18, 20, 24 en 30 mm .

Kokosmatten kunnen eenvoudig ontdaan worden van ingelopen vuil. Dit kunt u doen door regelmatig te stofzuigen of de mat uit te kloppen. Hierdoor blijft de kokos deurmat in goede staat en zal de kokos deurmat een hele lange tijd meegaan.

Door buitengebruik zal de kokos deurmat door weersinvloeden eerder verouderen, waar u rekening mee dient te houden. De kokosmat is een duurzaam type mat en heeft een tijdloos en stijlvol karakter, mede door de kleurenkeuze.

 

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis uw eigen tapijt uitzoeken of een vloerkleed op maat samenstellen dan kan.. Wij komen geheel vrijblijvend op locatie om u een deskundig advies te geven en om alle natuurlijke producten te tonen zoals deze kwaliteiten. Uniek dus om thuis een wol look karpet of nieuwe slaapkamer tapijt uit te zoeken..!

Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke manier van tapijt uitzoeken met een deskundig advies!