Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Kokos

Home  >  Natuur Tapijt  >  Kokos

Kokos tapijt 

Kokos tapijt is een bijzonder tapijt met een plat of ribbel geweven structuur zoals getoond. Kokos tapijt is een sterk en slijtvast product wat goed tegen een stootje kan ook wel voelt het stuk ruwer aan dan zeegras of sisal tapijt. Kokos vloerbedekking is goed geschikt als kamerbreed tapijt maar ook als vloerkleed. Kokos tapijt is harder en stugger/ruwer dan sisal of zeegras tapijt. Als vloerkleed word kokos tapijt het meest verkocht.

Waarom kokos tapijt?

Puur natuurtapijt is weer helemaal hot in de interieurwereld. Kokos tapijt geeft weer warmte aan uw interieur en geeft een heerlijke gevoel met een ecologische gedachte. Kokos vloerbedekking is tevens zeer slijtvast en zo kan u jaren genieten van dit prachtige natuurlijke tapijt. Tevens is een kokos vloerkleed op maat ook goed geschikt voor ieder interieur. Graag uw eigen Kokos vloerkleed samenstellen? dat kan tijdens een bezoek aan huis.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Thuis uw eigen kokos tapijt uitzoeken als kamerbreed tapijt voor in uw woonkamer of slaapkamer? Wij van De Mobiele Interieurwinkel komen geheel vrijblijvend op advies bij u thuis om alles kwaliteiten kokos te tonen voor zowel kamerbreed tapijt als zeegras vloerkleed op maat!

Maak vrijblijvend een afspraak aan huis zodat u deze unieke manier kan bewonderen..!