Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Katoen tapijt

Home  >  Natuur Tapijt  >  Katoen tapijt

Van Besouw tapijt katoen 3801

Van Besouw - eigenzinnig tot in de vezel

Dat is niets te veel gezegd. De onalledaagse keuze van de vezel van Van Besouw heeft tapijtland al meer dan eens in beroering gebracht. De komst van het eerste katoenen tapijt (kwaliteit 3801) was een revolutie. Natuurlijk niet meteen begrepen. Katoen was inferieur. In die tijd kocht men een goedkoop katoentje op de markt. We schrijven 1969 en de waardering voor natuurvezels moest nog beginnen. Vandaag de dag weten we wel beter.

Intussen bestaat de kwaliteit 3801 (17 kleuren) nog steeds en is in de loop van de jaren uitgebreid met de kwaliteiten 3802(velours in 18 kleuren), 3805 (18 kleuren) en 3808(kabelstructuur in 6 kleuren).
Katoenen tapijt is geschikt voor ‘zwaar’ gebruik voor o.a. woonkamers, slaapkamers, trappen en (privé) kantoor.


Waarom Van Besouw tapijt?

Van Besouw tapijt: innovatief tapijt dat met het materiaal als uitgangspunt door eenvoud en uitstraling mensen weet te prikkelen. Duurzaam tapijt van ongebruikelijke materialen, zoals katoen en linnen met subtiel ontworpen structuren en in zorgvuldig gekozen kleuren. 
Van Besouw wordt gedreven door creativiteit. Ze streven naar ontwerpen die eigentijds en toch tijdloos zijn, maar ook eigenzinnig, doordat ze met ongebruikelijke materialen durven te werken. Het materiaal, de techniek en de kleur weten zij te combineren tot tapijt dat onze gebruikers een bijzonder gevoel geeft. Van Besouw tapijt komt tot leven!  

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Wij geven bij katoen tapijt een deskundig advies hoe te leggen en welke kleuren het beste passen binnen uw interieur. Maar ook wat voor onderhoud katoen tapijt nodig heeft. Wij tonen de katoen collectie bij u thuis in de juiste omgeving en lichtinval. 
Op afspraak komen wij bij u langs met de stalen van deze katoen tapijten maar ook vele andere optie hebben wij bij ons.

Maak vrijblijvend een afspraak en bewonder de unieke manier van tapijt uitzoeken met een deskundig advies! 
Van Besouw tapijt met advies aan huis!