Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Natuur Tapijt

Home  >  Natuur Tapijt

Natuurtapijt - Productinformatie 

Natuurtapijt heeft een mooie uitstraling en geeft een degelijk, passend gevoel binnen ieder interieur. De laatste jaren komen er steeds meer soorten natuurtapijt op de markt. Zo heeft u de keuze uit sisal tapijt, zeegras tapijt en wol tapijt. 

Sisal tapijt | Milieubewust wonen

Met een vloerbedekking van sisal haal je het beste van de natuur in huis. Sisal tapijt is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en is volledig, biologisch afbreekbaar. Sisal tapijt heeft als kenmerk dat het zeer slijtvast is. Eveneens is het verkrijgbaar in diverse natuurtinten en moderne weefpatronen. Door de natuurlijke, ademende eigenschappen is sisal tapijt niet geschikt voor een vochtige omgeving. Dit kan namelijk vlekken veroorzaken. Sisal vloerbedekking is toepasbaar in woonvertrekken, slaapkamers, werkkamers en trappen.

Zeegras tapijt | Biezen matten

Met zeegras tapijt haalt u de natuur in huis. Zeegras vloerbedekking is, even als sisal tapijt, zeer slijtvast en zo kan u jaren genieten van dit prachtige, natuurlijke tapijt. Uiteraard hoort een zeegras vloerkleed ook tot de mogelijkheden. Tijdens een bezoek aan huis kan dit, geheel naar uw wensen, samengesteld worden.

Wol tapijt | Warm en behaaglijk

Wol tapijt straalt warmte uit in uw interieur. Dit isolerende tapijt is erg gewild in woonkamers, omdat het een warm en behaaglijk gevoel geeft. Een kenmerk van wol tapijt is dat het zichzelf zuivert. Vlekken slijten er na verloop van tijd uit. Dit herstellende vermogen is uniek voor wol tapijt, omdat er geen ander tapijt is wat dit ook heeft. Bekende merken die wol tapijt leveren zijn: Jabo wol, Van Besouw wol en Nouwens-Bogaerds. Een vloerkleed van wol tapijt is ook goed mogelijk. Uw vloerkleed kan afgewerkt worden met verschillende soorten band, zoals: Katoenband, lederband, linnenband of suèdeband.

Katoen tapijt | Uniek geweven

Sinds 1969 is er meer bekendheid gekomen voor het katoen tapijt. Dit komt met name door het merk: Besouw. Katoen tapijt heeft een bijzondere uitstraling, wat veroorzaakt wordt door de unieke wijze van weven. Katoen tapijt wordt geweven als een gedraaide lus, die altijd weer omhoog gaat staan. Dit tapijt is leverbaar is diverse kleuren en weefpatronen.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

De Mobiele Interieurwinkel is de landelijke specialist op het gebied van natuurtapijt zoals; sisal tapijt, zeegras tapijt, wol tapijt, katoen tapijt, geitenhaar tapijt, bamboe tapijt en kokos tapijt. Wij bieden een ruim assortiment aan in vele verschillende kleuren en structuren. Uniek daarbij is de service die wij verlenen door op afspraak bij u op thuis of op locatie langs te komen met ons assortiment. 
Maak vrijblijvend een afspraak voor advies op locatie!