Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Parket vloer

Home  >  Harde vloeren  >  Parket vloer

Parket vloeren

Een parket vloer geeft een warme en sfeervolle uitstraling binnen uw interieur. Er zijn vele verschillende mogelijkheden van visgraat tot kleine smalle plankjes of juist een hele lange brede plank. Parket vloeren kunt u uitzoeken met een bies aan de zijkant dit geeft een mooi effect aan uw vloer. Parket is van lagen hout gemaakt en een houten vloer is totaal massief (Parket kan ook massief zijn)

Partketvloeren lakken of impregneren

U kunt uw parketvloer laten lakken of impregneren. Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Als u de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi. Een geïmpregneerde vloer hoeft u maar 1 keer per jaar in de was te zetten. Of u nu kiest voor lakken of impregneren, u heeft jaren plezier van uw parketvloer.

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Omdat wij de gehele collectie van zowel Parket als houten vloeren aanbieden, leveren en leggen evenals de vele mogelijkheden van plinten. Graag komen wij de parket vloer collectie op locatie tonen zodat wij u daarmee willen adviseren om de juiste keuze te maken. Maak een vrijblijvende afspraak en u zult beleven en instemmen dat advies op locatie leidt tot de beste keus!