Kantel device

Om deze website op uw tablet te bekijken moet u deze kantelen.

Afspraak maken? Bel: 038-2600108

Harde vloeren

Home  >  Harde vloeren

Harde vloeren – productinformatie

Een harde vloer kent veel praktische voordelen. Het is gemakkelijk schoon te houden, slijtvast en een uitkomst voor mensen met een huisstofmijt allergie. Bovendien is de keus in harde vloeren bij De Mobiele Interieurwinkel zeer uitgebreid.

  • Pvc vloeren: Met een zeer realistisch hout reliëf is, de slechts 2 millimeter dunne Pvc vloer, nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Pvc vloeren zijn ook verkrijgbaar in een tegeluitvoering. Een tegeluitvoering is leverbaar met, en zonder voeg. Een Pvc vloer is zeer sluit vast, voelt warm aan, is eenvoudig en snel in onderhoud en is geluiddempend.
  • Laminaat: Laminaat is leverbaar in een strak hout reliëf, maar ook als steen of met een tegelmotief. Evenals een Pvc vloer, is laminaat eenvoudig en snel in onderhoud en heeft het een warme uitstraling. Ten opzichte van een Pvc vloer, is laminaat wel gehorig.
  • Vinyl: Vinyl is een buigzaam product wat leverbaar is in zeer veel kleuren en motieven. Ook dit product is eenvoudig en snel in onderhoud. Vinyl heeft een goede demping en straalt de warmte goed door. Vinyl is leverbaar in 400 cm breed, waardoor het gemakkelijk te verwerken is.
  • Marmoleum: In tegenstelling tot bovenstaande producten is marmoleum een natuurproduct. Het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen die, tijdens een milieuvriendelijk proces, worden verwerkt tot een mooie vloer. Marmoleum is gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en fijngemalen kalkzandsteen. Ook marmoleum is leverbaar in meerdere vormen, zoals tegels, banen of als marmoleumclick. Dat zijn laminaatpanelen die, door middel van een eenvoudig clicksysteem, aan elkaar worden geklikt.

 

Waarom bij De Mobiele Interieurwinkel?

Wilt u advies op locatie en thuis de juiste vloer uitkiezen met bijhorende interieur en lichtinval? Dit kan bij De Mobiele Interieurwinkel. Wij kunnen u, geheel vrijblijvend, de beste kwaliteit tonen, met een deskundig advies. Maak een vrijblijvende afspraak!